Region

Oglasio se MUP: “Tražimo osobu koja je širila lažnu vijest o koroni”

Intenzivno rade na identifikovanju osobe koja je sačinila snimak..

Policija Srbije - Nezavisne.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije obavijestili su nadležno tužilaštvo o audio snimku na kome, za sada nepoznata ženska osoba, širi lažne vijesti na društvenim mrežama da su u Republici Srbiji zabilježeni smrtni slučajevi izazvani koronavirusom.

Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, po nalogu nadležnog tužilaštva, intenzivno rade na identifikovanju osobe koja je sačinila ovaj snimak, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo izazivanje panike i nereda, piše “Kurir“.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh