Region

Mladić s korona virusom bio u Milanu na utakmici Lige prvaka

Prvi Hrvat koji je zaražen korona virusom leži u bolnici u Zagrebu. Nedavno je bio na stadionu San Siro na utakmici Lige prvaka u Milanu. Navodno je tamo bio s djevojkom

No image - Haber.ba

Mladić koji je bio pozitivan na testu za korona virus, kako doznajemo, radi u jednoj velikoj hrvatskoj tehnološkoj kompaniji.

– Iako nismo dobili službeno informaciju od nadležnih službi da je naš djelatnik prvi obolio od korona virusa, prije pola sata članovi njegove uže obitelji su nam to dojavili. Odmah smo poduzeli sve mjere koje imamo po protokolu – kažu nam iz hrvatske tehnološke kompanije u kojoj radi oboljeli, prenosi “Index“.

S obzirom da je prema našim informacija bio na poslu nakon putovanja, što znači da se s virom pjavio među kolegama pitali smo u tvrtki je li istina da je u petak bio na poslu.

– Kao što smo vam rekli, obavijestila nas je obitelji o svemu no dalje od toga ne možemo komentirati. Nadamo se da razumijete – dodali su.

Iako nam nisu mogli reći kakve su konkretne mjere poduzeli, da li znaju s koliko je ljudi oboljeli bio u doticaju i slično, doznajemo da su zabranili sva planirana službena putovanja do daljnjega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh