Region

Horor na Kosovu: Policajka ubila roditelje i braću, pa sebe

Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu izvijestilo je da je danas oko 13 sati policajka ubila četiri člana svoje porodice i na kraju izvršila samoubistvo.

Kosovo / Screenshot - Facebook

Prema preliminarnim informacijama, sumnja se da je V.B., u policijskoj stanici u Gnjilanu, u naselju “Bujanina”, pucala i ubila roditelje i dva brata, a zatim izvršila samoubistvo, navodi “Kurir“.

Policija, tužilac i ljekarska ekipa odmah su stigli na mjesto događaja i zatekli užasan prizor, a po nalogu tužioca, tijela će biti upućena na Institut za sudsku medicinu u Prištini na obdukciju.

„Slučaj se istražuje, a drugi detalji će biti blagovremeno saopšteni“, kaže se u izvještaju.

U međuvremenu, lokalni mediji izveštavaju da je u kvartu Bujanina ubijeno pet osoba.

Policja në Gjilan vrau prindërit, dy vëllezër e më pas veten

Policja në Gjilan vrau prindërit, dy vëllezër e më pas vetenhttps://bit.ly/2wpR153

Gepostet von Koha.net am Dienstag, 18. Februar 2020


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh