Region

Kraj karantene za četvero Hrvata evakuiranih iz Kine, mogu se vratiti u Hrvatsku

Četvero hrvatskih državljana, koji su 2. veljače 2020. godine stigli specijalnim francuskim zrakoplovom iz Kine u vojnu zračnu luku Istres u blizini Marseillea, danas završavaju 14-dnevni boravak u izolaciji, priopćilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

No image - Haber.ba

“U navedenom razdoblju nisu se pojavili znakovi bolesti te se četvero hrvatskih državljana smatra zdravim ljudima bez ograničenja u kretanju.

Na njihovom povratku iz Kine od samih početaka izbijanja epidemije koronavirusa intenzivno su radila hrvatska veleposlanstva u Pekingu i Parizu, Stalno predstavništvo RH u Bruxellesu, kao i Ministarstvo zdravstva te Ravnateljstvo civilne zaštite preko Mehanizma civilne zaštite EU-a, prenosi Index.hr

Zahvaljujemo još jednom kineskim i francuskim vlastima na velikom angažmanu i profesionalnosti”, priopćili su iz MVEP-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh