Region

KRIMINALISTI POKUŠAVAJU UTVRDITI KO JE DJEVOJKA ČIJE JE TIJELO PRONAĐENO U SOPOTU: Bila je zamotana u tepih, a pored nje nije bilo dokumenata

Beživotno tijelo nepoznate crnokose djevojke u ranim 20-ima zamotano u tepih pronađeno je jučer ujutro oko 7 sati na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Ležala je s glavom prema dolje, a noge su joj virile prema gore.

No image - Haber.ba

S obzirom na to da je nepoznati počinitelj ili više njih, koji su nesretnu ženu odbacili poput životinje, u bijegu sa sobom uzeli njezine dokumente, pred kriminalistima je izazov utvrditi tko je osoba koja je umrla pod neutvrđenim okolnostima, piše “Jutarnji”.

Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje se očekuje obdukcija, osim točnog uzroka smrti utvrdit će se i identitet osobe.

Upućeni u problematiku opisuju nam kako je “ovakav potez odbacivanja mrtvoga tijela obično potpis očajnika iz drogeraških krugova”.

– Na tijelu nije bilo vidljivih vanjskih ozljeda – doznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Stanari Zemljakove s nevjericom prepričavaju zvukove koje su čuli između 6 i 7 sati ujutro.

– Iz sna me trgnula svađa muških glasova te neki ženski krik. Čuli su se i udarci lima. Da bi nakon pola sata čuli Hitnu, a onda oko 7.30 i policiju – ispričala je stanarka Zemljakove.

Drugi susjed misli da ta osoba ne stanuje u njihovoj zgradi.

– Možda je podstanarka u nekom od stanova ili samo gošća kod nekoga gdje se dogodio zločin. Mi smo prestravljeni. A taj podrum je nama služio kao sklonište tijekom rata, no kasnije ga je zaposjeo susjed za neke svoje stvari pa je stavio lokot. Netko je očito znao za taj prostor na stepenicama pa je obio vrata i bešćutno odbacio leš – zaključuje stanar Zemljakove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh