Region

Slučaj u Puli: Lažno se predstavljala kao policajka pa napala policajce

Djevojka (29) iz Zagreba lažno se u pulskom kafiću u Vukovarskoj ulici predstavila kao policajka i vrijeđala jednog muškarca, a nakon dolaska patrole napala je i dvojicu policajaca i povrijedila ih.

Hrvatska policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Incident se dogodio ispred kafića. Zagrepčanka je na izrazito drzak način remetila javni red, vikala na muškarca i vrijeđala ga pogrdnim riječima predstavljajući se kao policajka.

Nakon dolaska policijske patrole djevojka je odbila dati na uvid ličnu kartu te se i dalje predstavljala kao policajka, pokušavajući se udaljiti. Kako bi je spriječili u bijegu, policajci su je uhvatili za ruke, a ona je jednog od njih udarila nogom u trbuh. Prilikom upotrebe sredstva prisile lakše su povrijeđeni dva policajca i osumnjičena 29-godišnjakinja, koja je privedena u policijsku stanicu, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh