Region

Poruka na parkiranom autu nasmijala region

Bahato ponašanje nekih vozača postalo je dio naše svakodnevice, posebno onih koji ne obraćaju previše pažnju na to kako parkiraju vozilo.

Poruka na parkiranom autu nasmijala region - Facebook

Jedan nezadovoljni građanin u Podgorici ostavio je poruku nesavjesnom vozaču, a zatim je slikao i podijelio na jednoj stranici na Facebooku.

Konju ili kobilo, ne znam šta si, ovo nije parking! U zgradi žive ljudi sa malom djecom, kako misliš da se od vašeg vozila uđe u zgradu sa kolicima!? Sljedeći put će vaše vozilo biti nagrđeno čisto da znate! Za sada je samo slikano i biće objavljeno na Podgorički. Pozdrav”, stoji na poruci objavljenoj na stranici “Podgorički vremeplov”.

Neki komentatori su podržali objavu.

Drugi put kamen kroz prednje vetrobransko ili zadnje sasvim je svejedno i odeš kao on ili ona, sasvim opušteno uz određenu dozu ponosa“, kaže jedan korisnik.

Drugi, pak, nisu podržali ovakav način rješavanja konflikta.

Zar nije lakše dogovoriti se sa komšijom i blokirati ga sa drugim autom…Pa neka onda on Vas traži…Mora da postoji neko ljepše rješenje“, kaže jedan komentator, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh