Region

Gradonačelnik Zagreba na 15 stepeni Celzijusa proizvodi snijeg!

U Zagrebu cijele protekle noći temperatura nije pala ispod 11 stepeni Celzijusa. U podne je izmjereno 15 stepeni.

No image - Haber.ba

Gradsku upravu na čelu s gradonačelnikom, opsjednutim vodom u svim njenim agregatnim stanjima, to nije spriječilo da na Cmroku postavi mašinu za proizvodnju snijega.

Dok su porodice u podnožju livade na Cmroku rasprostirale dekice uživajući u toplom sunčanom danu i prvom pikniku ove godine, golema mašina za proizvodnju snijega na vrhu brijega je pljuckala pahulje. Stvarao je brdašca snijega od kojih Milan Bandić namjerava napraviti proljetno sanjkalište, piše “Index“.

Istini za volju bit će još hladnih dana, ali proizvodnja snijega na plus 15 stepeni je suluda ideja koja je mogla pasti na pamet samo čovjeku koji ne zna šta bi s tuđim novcem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh