Region

Detalji ubistva u Novom Pazaru: Platio glavom zbog pjevačice

Adnan Alibašić (41) iz Novog Pazara ubio je Nihada Hamidovića (23) u svom lokalu „Divan“ poslije svađe zbog pjevačice, pišu srbijanski mediji.

Nihad Hamidović- Facebook

U krvavoj kafanskoj tuči, Alibašić je pogodio u stomak Hamidovića, koji je od povreda nešto kasnije umro u bolnici. U pucnjavi je u nogu ranjen i Sead Mulić (38), a Berim Brunčević u stomak. Vatreni obračun dogodio se u srijedu oko ponoći kada se vlasnik restorana sukobio s gostima.

Ubistvu je kumovao i alkohol, a svađa je izbila zbog dobacivanja pjevačici i naručivanja pjesama. Poslije pucnjave i intervencije policije, rodbina povrijeđenih sukobila se s Alibašićevim rođacima u krugu bolnice.

– U kafani se dosta pilo, a momci koji su ranjeni bili su veseli i stalno su zvali muziku za svoj sto. Naručivali su pjesme, što se navodno nije dopalo Alibašiću. On je pokušao upozoriti momke i situacija s nakratko smirila. Ubrzo je sukob eskalirao zbog pjevačice – kaže izvor srbijanskih medija, prenosi “Alo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh