Region

KO JE MUŠKARAC KOJI SE UBIO U CENTRU BEOGRADA?!

Vlastimir Šever (42) koji se ubio ispred Skupštine je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine u zajednickoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Svetlanom D. zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja, prenosi pink.

Svetlana je prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su ovi potom podizali u gotovini i predavali Ševeru, a on deo novca zadržavao za sebe, a veći deo predavao Svetlani.

Vlastimir se neko vreme krio na području grada Beograda, zbog dugova koje je imao prema ljudima od kojih je pozajmljivao novac koji potom nije vraćao.

U jednom periodu tokom 2018. godine Šever je bio vlasnik agencije za registraciju i renta kar vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj osoba za velike novčane iznose i nakon toga je pobegao iz Stare Pazove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh