Region

U nesreći na Ibarskoj poginula braća: Majka kritično

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tijela.

Nesreća - Rts.rs

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Niko od putnika autobusa nije povrijeđen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tijela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa…

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh