Region

Nakon teškog ranjavanja pronađen zapaljen automobil

U pucnjavi koja se dogodila na uglu ulica Bore Markovića i Pere Todorovića, kod pijace na Banovom brdu (Srbija), ranjeni su Luka J. (23) i Vanja Č. (22).

Policija - Ilustracija/Srpskainfo.com

Obojica mladića nalaze se na Odjeljenju intenzivne negde u Urgentnom centru, obojica su pretrpjela teške povrede, a Vanja se, kako saznaje “Blic“, nalazi u životnoj opasnosti.

Nedaleko od mjesta pucnjave, u blizini ski staze u Košutnjaku pronađen je zapaljen automobil. U pitanju je ‘ford’ ukradenih tablica, koji je najvjerovatnije korišćen tokom napada, a kasnije zapaljen radi prikrivanja tragova.

Prema pojedinim informacijama, sumnja se da su u napadu na mladiće, koji su prema saznanjima “Pinka” odranije poznati policiji, učestvovale najmanje dvije osobe – jedna koja je pucala i druga kao saučesnik.

Policija je obavila uviđaj i trenutno se radi na utvrđivanju svih okolnosti pucnjave.

Preuzeti su video snimci iz ulice gde su ispaljeni hici, a uzete su i izjave očevidaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh