Region

Ispovijest prodavačice koja je nokautirala policajku: “Morala sam da je udarim, hranim devet usta”

“Nisam željela problem, htjela sam da se pomjerim, ali, eto, desilo se. Milicajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dijete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim”, priča prodavačica sa beogradske pijace za “Kurir” odmah po izlasku iz pritvora.

Sadija Durmisi - Kurir.rs

“Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam cijelu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je!”.

Ovim riječima počinje priču za “Kurir” Sadija Durmisi (37), koja se našla u centru pažnje javnosti nakon što je nakon kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedjelju nokautirala komunalnu policajku A. M. pored pijace na Vidikovcu u Beogradu.

Policajka A. M. je završila u bolnici, a prodavačica je nakon incidenta uhapšena zbog napada na službeno lice.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh