Region

Uklonjena Facebook grupa “Pravda za Filipa”, trostrukog ubice iz Splita

Dan nakon trostrukog ubojstva u Splitu osnovana je Facebook grupa podrške ubojici Filipu Zavadlavu ‘Pravda za Filipa’. Grupa je u kratko vrijeme privukla više tisuća članova.

Filip Zavadlav- dalmatinski

Tijekom popodneva grupa je postala nedostupna na Facebooku, a nije poznato je li izbrisana ili ju je netko od administratora uklonio, piše “Dalmatinski“.

Split je još u šoku nakon trostrukog ubistva u subotu u samom centru grada. Filip Zavadlav osumnjičen je da je automatskim oružjem usmrtio tri muškarca. Uhapšen je tri sata kasnije, prenosi “AlJazeera“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh