Region

AMBASADOR ODRŽAO LEKCIJU TENISERU: “Đoković je nacionalista i primitivac; Nije slučajno da je najmanje obožavani šampion u historiji tenisa”

Ono što je isprovociralo ambasadora, ali i mnoge teniske fanove, jeste neprimjerena proslava srbijanskih tenisera nakon osvajanja ATP kupa.

Srbija je šampion ATP Kupa - Twitter

Ambasador Kosova u Bugarskoj Edon Cana putem društvene mreže Twitter komentarisao je ponašanje jednog od najboljih tenisera ikada, Novaka Đokovića.

Ono što je isprovociralo ambasadora, ali i mnoge teniske fanove, jeste neprimjerena proslava srpskih tenisera nakon osvajanja ATP kupa i pjevanje ‘Marša na Drinu’.

Ambasador Kosova u Bugarskoj Edon Cana – Screenshot/Twitter

Ambasador Cana je prokomentarisao proslavu teniske reprezentacije Srbije, koja je prvi šampion ATP kupa u historiji tog takmičenja, bacajući akcenat na Novaka Đokovića.

Nakon vojnog marša (Marš na Drinu) nastavili su sa Kosovom… Možeš da budeš osvajač ATP kupa ali si duboko u sebi primitivac, zaostao i klasični balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno Novak Đoković najmanje obožavani teniski šampion u historiji tog sporta, napisao je Cana.

OVDJE možete pogledati snimke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh