Region

Djevojka slučajno snimila masakr u Splitu: Izgovorila nekoliko riječi, a onda je počela rafalna paljba

Zavadlav je uhapšen nepuna tri sata nakon pucnjave.

Djevojka snimila masakr u Splitu - Screenshot

Rafalnu paljbu iz automatskog oružja koja se u subotu u popodnevnim satima čula u Splitu nehotice je zabilježila nepoznata djevojka koja je na Vidilici na Marjanu u isto vrijeme u privatne svrhe snimala video.

Uskoro ću biti doktor dentalne medicine i kako mi je ovo… – govori djevojka sa snimka prije nego što se začuje rafalna paljba.

Video pogledajte OVDJE.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska objavila je da je u subotu u Splitu oko 15.35 sati došlo do pucnjave na dvije lokacije. Ubijene su tri osobe – Marin Paić, Boban Marin i Jurica Torlak. Na njih je pucao mladi pomorac Filip Zavadlav (25), jer su mu navodno maltretirali brata zbog dugova za drogu.

Zavadlav je uhapšen nepuna tri sata nakon pucnjave, u obližnjem kafiću. Prema navodima policije, nije pružao otpor prilikom hapšenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh