Region

Pljačka zlatare u Novom Sadu koja je krenula naopako

Pljačka zlatare u novosadskoj Ulici Jovana Dučića nije išla kako je razbojnik planirao. Iako je, na prvi pogled, sve izgledalo kao da će sa plijenom izaći bez po muke, to se nije dogodilo.

Pljačka zlatare u Novom Sadu - Screenshot

Poslije kraćeg razgledanja nakita koji mu je pokazala radnica, on je izvadio sprej, poprskao je po licu i pobjegao, ali – stigao je samo do vrata, prenose “Novosti“.

Pokušavao je, vukao, a onda se okrenuo i pošao (sa plijenom u rukama) prema radnici koja se sakrila iza paravana.

Izbezumljen, nesvjestan činjenice da ga kamera snima sve vrijeme, preturao je iza vitrina tražeći dugme za otključavanje.

Kada ga je na kraju našao izletio je, čini se, samo sa dijelom plijena koji se nalazio na podu pored vrata.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh