Region

Kako se Ninoslav Jovanović ponaša u ćeliji

Ninoslav Jovanović je na saslušanju piznao da je oteo i zlostavljao Moniku K.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Jovanović se nalazi u KZP Niš, u ćeliji sa još jednim zatvorenikom, a stražari neprestano motre na njega, piše “Kurir“.

Ima cimera

– Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se plaši da će ga drugi zatvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to naravno nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, sa kojim se lijepo slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina koje je on počinio, stražari češće motre na njega – kaže izvor upućen u slučaj i dodaje da se monstrum od hapšenja ponaša sasvim hladno, staloženo i da ne djeluje uznemireno.

Izgleda kao neko ko se ne kaje i ko ne smatra da je učinio išta loše. On ne odbija hranu, jede redovno, spava normalno i nema posebne zahtjeve. Zbog povrede skočnog zgloba mu je stavljena longeta, pa se sporije kreće. Tokom šetnje, na koje ima pravo, uglavnom je pokunjen, hoda spuštene glave – objašnjava izvor i dodaje da je Malčanski berberin juče za ručak, kao i ostali, imao đuveč sa mesom, dok je za doručak jeo 120 grama suhomesnatih proizvoda, kajganu i neki prilog.

Doživotna robija

Prema riječima izvora, Malčanski berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije želio da ide kod ljekara.

Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući da se odbrani od njega. On je odmah poslije hapšenja pregledan u KC Niš i tada su mu sanirane povrede glave i stavljena mu je longeta na nogu – navodi izvor.

Kako navodi, očigledno je da je Jovanović izuzetno drzak, ali da osjeća dozu straha od policije i stražara, kao i od drugih zatvorenika.

Njemu se u pogledu vidi strah od uniforme. Maltene pogledom moli da ga ne biju – ističe izvor i dodaje da Ninoslav Jovanović hrabrost i moć pokazuje samo nad slabijima od sebe.

Podsjetimo, Ninoslava Jovanovića porodica ne želi da posjećuje, samo su mu donijeli odjeću i čistu garderobu, samo da ne bi bio go.

Odjeća u kojoj je uhapšen odnijeta je na vještačenje, pa su policajci molili njegovog oca da mu donese nešto čisto da obuče. Čovjek je donio garderobu, ali sina ne želi da vidi – navodi izvor.

Ninoslav Jovanović mogao bi da bude prva osoba u Srbiji koja će biti osuđena na doživotni zatvor, i to na osnovu Tijaninog zakona, koji je stupio na snagu 1. decembra 2019. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh