Region

Monika mu je uspjela pobjeći četvrtog dana: “Zaprijetio sam da ću joj ubiti roditelje, pa se vratila!”

Ninoslav Jovanović srbijanskim istražiteljima otkrio da je djevojčica četvrtog dana od otmice iskoristila njegovu nepažnju i istrčala na ulicu, ali da je on uspio da izmanipuliše njom.

Ninoslav Jovanović - Blic.rs

Monika Karimanović (12), koju je Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, 20. decembra oteo i 10 dana je mučio i držao u zatočeništvu, uspjela je da četvrtog dana, u jeku policijski potrage, pobjegne od monstruma na ulicu!

Hrabra djevojčica, koja je silovatelja gađala kamenjem, iznemogla i izmučena, međutim, vratila se u kuću u kojoj ju je Jovanović držao pošto je zaprijetio da će da joj ubije roditelje ako ode, tvrdi izvor “Kurira” iz istrage.

“Djevojčica, koja je već bila u teškom stanju kada su 22. decembra po podne stigli u napuštenu kuću u mjestu Orešac, uspjela je da skupi hrabrost i istrči na ulicu. Međutim, monstrum je izletio za njom i, uz prijetnju da će joj ubiti roditelje, uhvatio je i vratio u kuću”, kaže izvor.

On podsjeća da je Malčanski Berberin na saslušanju nakon hapšenja priznao zločin, otmicu i silovanje devojčice, kao i da je detaljno opisao kako su se kretali.

Jovanović je otkrio da je namjeravao da sa djevojčicom biježi automobilom koji je 20. decembra, prije otmice, ukrao od rođaka u Malči, ali da je zbog udesa koji su imali odlučio da nastave pješke.

“Ispričao je da se u ukradenom automobilu vozio besciljno sve dok u Brzom Brodu nije video devojčicu sa školskim rancem, i istog trenutka odlučio je da je otme – kaže sagovornik i podseća da je monstrum devojčicu namamio tako što joj je rekao da radi kao električar u njenoj školi. Kad je Monika shvatila da je ne vozi ka školi, navodno joj je rekao da ju je oteo jer je njen otac ukrao neke dragocenosti.

Devojčicu je, kako je sam priznao, najpre odveo u zemunicu u Malči i tamo se iživljavao nad njom. – Ujutru je dete naterao da ponovo uđe u auto. Međutim, čim su krenuli, udario je u drugi auto, pa put nisu mogli da nastave kolima. Krenuli su duž pruge, ka mestu Orešac, gde je znao da tast njegovog brata ima praznu kuću. Tog dana, meštanin Niševca ih je video. Na putu do Orešca, kako je Jovanović priznao, prespavali su u štali u mestu Svrljiški Miljkovac. Sutradan su krenuli dalje, od jednog meštanina uzeli flašu vode i 22. decembra stigli u Orešac. Te večeri je ukrao hranu iz jedne kuće i ponovo zlostavljao, a potom i šišao devojčicu, i to prvo perorezom, pa ukradenim makazama”, prenosi sagovornik jezivo priznanje višestrukog povratnika.

Navodno, uz priznanje da je kriv, on je hladnokrvno rekao i da nije mislio da će cijela Srbija da se podigne na noge zbog otmice jedne djevojčice.

“Rekao je i da nije imao mobilni, ali da mu je bilo jasno da je otkriven i da ga traže, pošto je u nekoliko navrata čak vidio policiju i vojsku”, dodaje isti sagovornik.

Malčanski Berberin priznao je i da je djevojčica plakala i molila ga da je pusti, ali da njemu to nije padalo na pamet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh