Region

Mesić našao posao Kolindi: Neka bude pjevačica uz pomoć Škore

Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić komentirao je za 24sata pobjedu Zorana Milanovića u utrci za predsjednika Hrvatske i tom prilikom poručio Kolindi Grabar-Kitarović čime se može baviti nakon mandata.

Stipe Mesić- Screesnhot

– Tu joj Škoro može puno pomoći, jer je pokazala neke pjevačke sposobnosti. Doduše, to ne spada u njenu funkciju, ali sada joj Škoro može dati savjete kako da dobro živi od pjesme – rekao je Mesić.

Milanoviću je poručio da mora biti čvrsta tačka sistema te da ga nije iznenadila njegova pobjeda.

– Nije me iznenadilo, jer ja znam otprilike kakvo je stanje u državi, znam dokle je gospođa Kitarović dovela svoju funkciju. Ona je nju previše estradizirala, tako da vi više niste znali što je predsjednica države, a što je Nives Celzijus. Ali, građani su je poslušali. Ona je poslala jednu poruku koju su građani razumjeli, odazvali se, jer ona je rekla “Hrvatska zna”. Hrvatska zna i tako je glasala – rekao je za RTL, a za “24sataHrv”:

– Nije me iznenadilo, Hrvatska je bila zrela za promjene, kao kad sam ja došao na mjesto predsjednika.

Zaključio je da Hrvatska mora sarađivati u regionu, veseliti se uspjesima zemalja u regionu i pomoći im da uđu u Evropsku uniju.

https://www.facebook.com/24sata/videos/513195962881981/


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh