Region

Teorija zavjere: Da li je uhapšen pravi Malčanski berberin

Nakon hapšenja Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, društvenim mrežama počelo je kružiti pitanje je li jučer uhapšeni otmičar isti onaj Ninoslav iz Malče koji je nekada robijao za silovanje.

Ninoslav Jovanović - Blic.rs

Razne teorije zavjere razvile su se na Facebooku i Twitteru, posebno kada je riječ o kosi Malčanskog berberina. Međutim, te priče demantiraju mještani sela Malča koji ga znaju cijeli život.

Prvi među njima je Petar Cekić, čovjek u čijem sjeniku je prespavao.

To je on, odmah sam ga prepoznao. I on se uplašio kada me vidio i meni nije bilo svejedno. Dohvatio sam jednu metlu da ga sustignem, ali on uteče na kapiju. Izgledao je onako zapušteno, odrpano, neobrijan i, vjerovatno, gladan – kaže Cekić.

U Višem sudu u Nišu, kako navode srbijanski mediji, Ninoslav Jovanović još nije saslušan i nalazi se u prostorijama Policijske uprave u Nišu. Njemu je određeno takozvano zadržavanje do 48 sati, počev od 15 sati, kada je priveden u ulicu Nade Tomić, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh