Region

Raketama za vatromet zapaljena zastava Crne Gore u Beogradu

Više od 5.000 navijača košarkaškog kluba Crvena zvezda stiglo je na protest ispred ambasade Crne Gore kako bi pružilo podršku Srbima u toj susjednoj zemlji zbog nedavno donešenog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Protesti u Beogradu - Kurir.rs

Nakon utakmice sa Bajernom navijači Crvene zvezde su u korteu krenuli prema ambasadi Crne Gore zbog čega je centar Beograda bio potpuno blokiran.

Kada su se okupili u Knez Mihailovoj ulici Delije su zapjevale pjesme usmjerene protiv Mila Đukanovića, ali i mnoge druge u znak podrške za Srbe u Crnoj Gori, prenosi “Kurir“.

U jednom trenutku neko od okupljenih upalio je vatromet kojim je zapaljena zastava Crne Gore koja se nalazila na ambasadi.

Osim toga, na protestu nije zabilježen nikakav incident.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh