Region

Atifa je dobila dijete u poodmaklim godinama: Smatraju je sebičnom, ali ona se ne kaje

Atifa Ljajić iz Novog Pazara rodila je kćerku u poznim godinama, a njen postupak su neki nazvali sebičnim. Ona se ne kaje, kaže da je mnogo željela da ima svoje dijete.

Atifa Ljajić sa kćerkom - Prva.rs

“Meni je bilo drago da imam svoje dijete, pa koliko god da je Bog dao vijeka”, kaže Atifa za “Prvu” i dodaje da baš voli što je dobila djevojčicu sa kojom joj nije teško da se igra, da šeta…

Atifa se i danas sjeća borbe da ostane u drugom stanju, ali i borbe da se trudnoća održi do kraja. Godinama je pokušavala da dobije dijete, a onda kada je trudnoća bila potvrđena mjesecima je bila u bolnici u Beogradu zbog visokog rizika.

Atifin muž nije se slagao sa njenom odlukom da ima dijete i danas, nakon dvije i po godine od kćerkinog rođenja, dođe samo povremeno.

U priloženom videu pogledajte kako u Atifinom domu je cvijeta ljubav:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh