Region

Thompson: “Zaustavimo komuniste da ponovno dođu na Pantovčak”

Hrvatski pjevač Marko Perković Thompson, poznat po ekstremističkim stavovima, oglasio se o predstojećem drugom krugu predsjedničkih izbora u ovoj zemlji.

Marko Perković Thompson - Twitter

Perković je u svojoj poruci, objavljenoj na zvaničnom Facebook profilu, istakao kako će oni koji ne izađu na izbore povečati mogućnost da komunisti pobjede.

“Dragi prijatelji, pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”, napisao je kontroverzni pjevač i nastavio:

“Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo”, prenosi “N1 Hrvatska“.

Dragi prijatelji,pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da…

Gepostet von Marko Perković Thompson am Donnerstag, 2. Januar 2020


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh