Region

“Roditelji, vodite računo o djeci da ne bi došlo do nove otmice” – Direktor policije iznio najnvija saznanja o Malčanskom berberinu

Direktor policije Vladimir Rebić obišao je danas pripadnike policije i žandarmerije koji tragaju za Ninoslavom Jovanovićem na području između Niša, Svrljiga i Knjaževca i dodao da potraga za sada nema novi trag do otmičara djevojčice Monike Karimanović.

Ninoslav Jovanović - RTS/Informer.rs

Rebić je u selu Jasenovik istakao da je ubijeđen da će Jovanović biti vrlo brzo pronađen.

Prema njegovim riječima, policija dobija dosta informacija od građana i na svaku odmah reaguje, bez obzira što je 99 posto tih informacija netačna.

Pitanje je trenutka kada ćemo ga pronaći, on se ne može zauvijek kriti. Potraga je prioritet i sa istom energijom i istim brojem ljudi ćemo raditi kao i dok je Monika bila oteta“, kazao je Rebić.

On je rekao da se policija i žandarmerija neće povući sa terena sve dok Jovanović ne bude pronađen i dodao da policajci i žandarmi “neće večeras dočekati Novu godinu sa svojim porodicama“.

Ovaj slučaj nije ni približno isti drugim slučajevima koje smo imali, prije svega zbog činjenice da se Ninoslav u prethodnom periodu značajno pripremao za izvršenje krivičnog djela“, ocijenio je Rebić.
Prema njegovim riječima, Jovanović se od početka avgusta vodi kao nestalo lice, a policija je naknadno došla do saznanja da je prebivao na različitim lokacijama.

Koristio je zemunice i napuštene kuće, gdje je na neki način skladištio vodu ili hranu kako bi preživio. To su stvari koje nam otežavaju potragu. Vjerujemo da je sada u nekoj od zemunica ili napuštenih kuća“, izjavio je Rebić.

On je apelovao na sve građane, a prije svega na mještane okolnih sela da obavijeste policiju o svakoj novoj činjenici koja se odnosi na Jovanovića i da povremeno obilaze kuće u kojima ne žive.

Dok god ga ne uhvatimo ne možemo biti mirni. Već sam apelovao na roditelje, prije svega na roditelje čija dejca odgovaraju opisu djevojčica za koje se Jovanović interesuje, da obrate pažnju i vode računa o svojoj djeci kako ne bi došlo do nove otmice. Vjerujemo da neće biti u stanju da to učini, jer se krije“, izjavio je Rebić.

On je rekao da ga, kao čovjeka i direktora policije “boli saznanje” da pojedini stručnjaci daju negativne komentare u vezi sa otmicom male Monike.

Nerijetko se omalovažava i nipodoštava rad policije“, kazao je direktor policije, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh