Region

Deseti dan policija i vojska u potrazi za otmičarom male Monike

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem, koji je osumnjičen da je oteo i silovao dvanaestogodišnju Moniku Karimanović iz Niša, ušla je u deseti dan.

Potraga Ninoslavom Jovanovićom - Informer.rs

Još uvijek se pretpostavlja da se on krije u nekom planinskom selu u svrljiškom, knjaževačkom ili zaječarskom kraju

Za Malčanskim berberinom svakog dana traga oko 600 policajaca i pripadnika Žandarmerije. Od danas u potragu su uključeni i pripadnici Vojske. Pomoć pružaju lovci i građani iz više krajeva Srbije.

Helikopterska jedinica MUP nadlijeće sela u kojima bi mogao da se krije Ninoslav Jovanović, a policija koristi dronove, termovizijske kamere i pse tragače.

Na nekoliko lokacija pronađeni su tragovi koji potvrđuju da je Ninoslav Jovanović oteo djevojčicu i da je vodi sa sobom.

Ninoslav Jovanović bio je na dugogodišnjoj zatvorskoj kazni zbog višestrukog silovanja. On prije nego što siluje svoje žrtve, izvodi ritual tako što im najprije podšiša kosu, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh