Region

Malčanski Berberin u zatvoru skovao zastrašujući plan: “Otet ću djevojčicu sakriti i nikada je neće naći”

Obavljen je razgovor sa svim osobama koje su imale kontakt s Ninoslavom Jovanovićem, koji već danima drži Moniku Karimanović (12)

Monika Karimanović i Ninoslav Jovanović - Srbijadanas.com

Od osuđivanog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), zvanog Malčanski Berberin, i djevojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo, već 11 dana nema ni traga, ni glasa.

S obzirom na to da postoji sumnja da monstrum ima pomagača, policija je prethodnih dana obavila razgovor sa svim ljudima koji su s njim bili u kontaktu i koji bi mogli da znaju nešto o njemu.

Iako je on prilično asocijalan, imao je određen krug ljudi s kojima je kontaktirao – kaže izvor.

Tako su inspektori u petak razgovarali i s robijašima u zatvoru koji su svojevremeno bili Jovanovićevi cimeri. Jedan robijaš iznio je jeziva i zabrinjavajuća saznanja o Malčanskom Berberinu.

– Zatvorenik s kojim je Berberin dijelio ćeliju rekao je da je on tokom posljednjeg boravka u zatvoru pričao da će oteti djevojčicu. Kako je zatvorenik ispričao, Ninoslav mu je rekao: “Čim izađem iz zatvora, otet ću djevojčicu. Odvešću je u selo Dublje i sakriti u zemunicu. Niko je nikada neće naći” – kaže izvor “Kurira” i dodaje da je policija odmah po dobijanju ovih informacija otišla u selo Dublje i pretražila ga uzduž i poprijeko, ali tamo nisu nađeni nikakvi tragovi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh