Region

Pregledana Prekonoška pećina: Potraga za Monikom i Berberinom premješta se ka novoj lokaciji

Pretraživana su sela u Svrljigu, Prekonoga, Grbavče i Niševac.

Monika Karimanović i Ninoslav Jovanović - Srbijadanas.com

Potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak, 20. decembra popodne još traje, a kako se saznaje, novih tragova nema, pišu “Novosti“.

U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara. Policija osnovano sumnja da je djevojčicu oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin.

Pretraživana su sela u Svrljigu, Prekonoga, Grbavče i Niševac.

U Knjaževcu su opet pretraživali Orešac i okolna sela ali je istraga skoncentrisana na kuće u tim mjestima. Tragači su se usmjerili ka Zaječaru.

Kako je rekao Milan Filipović iz Brzog Broda, pregledana je i Prekonoška pećina. Pretraživano je i duž cijele pruge Niš-Zaječar, koja se trenutno renovira, ulazili su u svaku jamu, u sve što izgleda kao sklonište.

Veliki broj građana se organizovao da dođe i pomogne iz Beograda, Niša, Svrljiga, Knjaževca, Zaječara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh