Region

Stiže pojačanje: BIA se priključila potrazi za Monikom – 200 pripadnika dobrovoljno se javilo da lovi Malčanskog berberina

Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i kvadovi, a ovaj reon po cijeli dan nadlijeću helikopteri.

Monika Karimanović i Ninoslav Jovanović - Srbijadanas.com

Bezbjednosno informativna agencija priključila se od jutros potrazi za otetom djevojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Kako “Tanjug” saznaje u BIA, 200 pripadnika bezbjednosne agencije dobrovoljno se javilo da pomogne u potrazi za otetom djevojčicom.

Oni će biti raspoređeni u saradnji sa štabom MUP-a koji koordiniše akciju.

Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, traje već osam dana.
Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i kvadovi, a ovaj reon po cijeli dan nadlijeću helikopteri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh