Region

Kamenicama i bakljama napadnuta policijska vozila u Nikšiću

Grupa građana i večeras se okupila u Nikšiću (Crna Gora). Okupili su se oko 18 sati ispred Hrama Svetog Vasilija, nakon čega su počeli da blokiraju ulice na glavnom kružnom toku, konstantno prelazeći preko pješačkih prelaza.

Protesti u Nikšiću - RTCG.me

Crnogorska policija je upozorila okupljene da skup nije prijavljen u skladu sa zakonom i da ne mogu blokirati saobraćajnice. Kako javlja reporter “TVCG” policija je privela nekoliko osoba.

Iz policije je nezvanično rečeno da je neko od okupljenih kamenicama i bakljama gađao policijska vozila.

Okupljeni su pokušali da blokiraju glavni skver u Nikšiću, što policijia nije dozvolila. Nakon toga su na Bulevaru 13. jul ometali saobraćaj, kada ih je policija upozorila da okupljanje nije prijavljeno.

Iz policije je portalu “RTCG” saopšteno da se okupila grupa građana, ali da se saobraćaj odvija nesmetano te da nema blokada.

Okupljeni u Nikšiću protestuju zbog sinoćnjeg usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh