Region

Roditelji otete Monike djevojčici poslali emotivnu poruku: Budi hrabra pile mamino

Aleksandra i Robert Karimanović, roditelji nestale djevojčice Monike (12) koju je 20. novembra oteo višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović (46) iz Malče kod Niša, uputili su joj emotivnu poruku u kojoj su joj poručili da bude jaka, da izdrži i da je jedva čekaju da se vrati kući.

Aleksandra i Robert Karimanović- Youtube

Mono, pile, majka je uz tebe, srce moje, znam da si jaka, znam da imaš želju za dalje. Pile mamino, samo hrabrost i bit će ti bolje, i biće ti lakše da prebrodiš sve ovo, pile mamino. Vjerujemo u tebe, vjerujem da možeš da izdržiš. Neka se on kiti sa time, ali ti si jaka, pile moje. Ljubi te majka, puno te pozdravlja, srce, jedva čekamo da te vidimo, da te zagrlimo. Vjerujem da ti još više nas želiš da vidiš, ali budi srce moje hrabro i samo naprijed, uskoro se vidimo, čekamo te, želimo te. Samo gledaj da nam što prije dođeš kući – poručila je vidno potresena majka djevojčice Aleksandra Karimanović.

Emotivnu poruku kćerki uputio je i otac Robert Karimanović, koji već danima traga za njom.

Ćero, budi jaka, budi hrabra. Izvućićeš se ti iz ove situacije ja sam siguran 100 odsto. Budi jaka, samo to mogu da ti kažem – rekao je Robert.

Rođak Božidar Usković, rekao je da je bezbjednost djece ugrožena i da se “više se niko ne osjeća bezbjednim dok je prestupnik na slobodi”. Zamolio je i građane da pretresu svoja domaćinstva, kako bi pomogli u potrazi za nestalom djevojčicom.

Monike nema od 20. decembra kada je bez traga nestala na putu do škole. Četvrtog dana potrage policija je saopštila da se traga za Ninoslavom Jovanovićem, višestrukim silovateljem, koji je Moniku oteo, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh