Region

“Mislili smo da nije sposoban za tako nešto: Mještani otkrivaju – Kako je Malčanski berberin oteo djevojčicu

Obruč oko Ninoslava Jovanovića (46) iz sela Malča, osumnjičenog da je oteo Moniku Karimanović (12), steže se sve više, a samo je pitanje trenutka kada će biti uhapšen.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Mještani Malče, odakle je inače Jovanović otkrili su nove detalje otmice djevojčice. Naime, oni su iznenađeni otmicom, jer kažu da nisu očekivali da bi njihov komšija tako nešto mogao da uradi.

On je djevojčicu oteo najvjerovatnije sivim “puntom”. Taj “punto” je bio tu na Malčanskoj petlji 24. decembra i odnijeli su ga šlep službom da bi ga ispitali. Taj auto je ukraden. Iako su mnogi mislili da Ninoslav nije sposoban za tako jednu profesionalnu otmicu, pokazalo se da ipak jeste – rekli su mještani sela Malča.

Podsjetimo, mala Monika Karimović (12) nestala je prošlog petka, u 7.25 sati, na putu do škole. Od tada joj se gubi svaki trag.

Slučaj je odmah prijavljen niškoj policiji i od tada se za malenom intenzivno traga. Do obrta je došlo u toku jučerašnjeg dana kada je MUP objavio hitno saopštenje da je Monikin nestanak povezan sa Malčanskim berberinom, osuđivanim silovateljem i pedofilom Ninoslavom J. iz sela Malča kod Niša, piše “KurirKurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh