Region

Otkrivena posljednja lokacija Malčanskog berberina, a zna se i zašto je obijao kuće

Policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem u toku je po cijeloj okolini Knjaževca, a u potrazi je i odjeljenje za visokotehnološki kriminal, uz stotine policajaca.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Pronađeno je nekoliko obijenih kuća, u koje je provalio Jovanović iz ovih objekata je nestala hrana.

Osumnjičeni ne smije da se pojavi na ulici i po radnjama, pa se hranio u obijenim kućama.

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, veoma dobro poznaje teren. U toku je potraga za njim jer se sumnjiči da je oteo Moniku Karimanović (12).

Jovanović je danas ugasio svoj Fejsbuk profil, što je otkrilo njegovu posljednju lokaciju i dalo trag policiji.

Jake snage policije opkolile su sela Orešac i Puškar kod Knjaževca.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da vjeruje da će policija uspijeti da pronađe i spasi nestalu djevojčicu Moniku Karimanović.

Rebić je istakao da je policija uvjerena da je Monika (12) živa i da se nada da će je tokom noći ili u najkraćem vremenu pronaći jer su angažovali maksimalno ljudske resurse, prenosi “RTS“.

Tokom noći će se nastaviti pretraga korišćenjem termovizijskih kamera koje daju prednost – rekao je Rebić.

On je kazao da su na licu mjesta i načelnici kriminalističke policije u Nišu i Zaječaru i ukazao da su angažovani najbolji operativci iz kriminalističke policije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh