Region

U SDP ne kriju zadovoljstvo: “Vjerujemo da će Zoran Milanović biti prvi”

U štabu Zorana Milanovića, koji je prema izlaznim anketama osvojio najviše glasova na današnjim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, kažu da su izuzetno zadovoljni tim rezultatom.

No image - Haber.ba

Siniša Hajdaš Dončić je zahvalio svim simpatizerima i onima koji su dali glas kandidatu SDP, navodeći da “ovo nisu neprijateljski izbori”, prenosi “HRT“.

Trend je dobar i vjerujem da će nakon objave službenih izbornih rezulatata Zoran Milanović biti prvi u Hrvatskoj, što je dobra pretpostavka i za pobjedu u drugom krugu – rekao je Siniša Hajdaš Dončić.

Prema izlaznim anketama u drugi krug predsjedničkih izbora ulaze kandidat SDP Zoran Milanović koji osvaja 29,6 posto glasova i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (HDZ) s 26,4 posto glasova.

Treći je nezavisni kandidat Miroslav Škoro s 24,1 posto glasova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh