Region

Mladić proslavio 22. rođendan, sjeo u automobil i poginuo

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde u Srbiji poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je, upravljajući automobilom ‘reno klio’, sletio sa puta i ispao iz vozila, prenose mediji.

Policija Srbije - Nezavisne.com

Tragedija se desila u noći sa srijede na četvrtak malo poslije ponoći, i to nakon što je Aleksandar sa društvom proslavio svoj 22. rođendan. Kad se slavlje završilo, sjeo je u automobil i zaputio se u susjedno mjesto Bašaid. Niko od ukućana nije ni vidio kad je otišao.

Da li je krenuo kod djevojke ili je zbog nečega drugog sjeo za volan, ne zna se – ispričao je rođak nastradalog mladića, dodavši da se pretpostavlja da je uzrok nesreće prebrza vožnja.

Aleksandrovo tijelo našao je jedan taksista, koji je slučajno prolazio tim putem.

Taksista je pozvao policiju. Policajci su oko pet ujutro došli na vrata Majstorovića i saopštili im strašnu vijest. Svima nam je vrlo teško. Pred Aleksandrom je tek bio život. Radio je kod komšije u jednom poljoprivrednom gazdinstvu. Nema utjehe za majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša – ispričao je rođak, dodavši da će se sahrana obaviti danas, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh