Region

Duge cijevi u centru grada, pogledajte snimku ispred kafića ubijenog

Policija je jutros uhapsila trojicu muškaraca koje dovode u vezu s ubistvom Karmelina Fistanića, koji je brutalno likvidiran u novembru ove godine.

Omiš- Printscreen

Kako se saznalo, uhapšeni su Jerko Pirić, koji se sumnjiči da je naručio ubistvo svog bivšeg poslovnog partnera i Vlado Zolota, za kojeg se sumnja da je pomogao organizirati samu likvidaciju.

U Šibeniku je uhapšen Stipe Ringwald, koji je vjerovatni egzekutor. Otprije je poznat policiji.

Zolota je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata na području Omiša, a čitatelj je Dalmaciji Danas poslao fotografije specijalaca, koji se nalaze u Omišu, prenosi “Hayat“.

Uz to, jedan od objekata je zatvoren.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh