Region

Policajac maltretirao maloljetnika pa završio u zatvoru

Crnogorski policajac čiji su inicijali M.Z. koji je osuđen na dva i po mjeseca zatvora zbog zlostavljanja maloljetnog B.V. u Podgorici, kompromitovao je policiju i nije dostojan da dalje obavlja policijske poslove, zaključio je Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

Crnogorska policija- infobalkan

Savjet je o tom slučaju diskutovao na sjednici na kojoj je učestvovao ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić, javlja “Srna”.

U Savjetu sumnjaju da policajac M.Z. nije saopštio istinu pred svojim pretpostavljenima i da je namjeravao da prikrije događaj zlostavljanja maloljetnika.

U saopštenju se navodi da je Savjet zabrinut saznanjem je ovaj slučaj ostao nepoznat u policiji, imajući u vidu činjenicu da rukovodstvo crnogorske Uprave policije preduzima ozbiljne napore da se zabilježi svako nedolično i neprihvatljivo postupanje policajaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh