Region

Kad se predsjednica lati mikrofona: Poslušajte kako Kolinda Grabar-Kitarović pjeva rođendansku pjesmu Milanu Bandiću

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je prikupljanjem potpisa jučer i službeno krenula u borbu za novi mandat, pjevala je sinoć gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću povodom njegovog 64. rođendana.

Kolinda Grabar- Kitarović- Screenshot

Snimku je objavio Mostov Nikola Grmoja na Facebooku.

– Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom – napisao je Grmoja uz video, prenosi “Avaz“.

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom. #sadilnikada

Gepostet von Nikola Grmoja am Samstag, 23. November 2019

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh