Region

Uznemirujuće: Snimljena dadilja koja udara i maltretira dvogodišnjeg dječaka u igraoni

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dijete koje je čuvala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

No image - Haber.ba

Naime, 59-godišnja Ž. P. je uhapšena u četvrtak nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj igraoni ona fizički napala maloljetno dijete, piše “Klix“.

Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž. P. angažovana kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Lokalni mediji su objavili snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi da žena u igraoni za djecu šamara dijete, vuče ga i gura da sjedne na stolicu.

To nije prvi put da je u Skoplju uhvaćena dadilja da maltretira dijete.

Prethodno je 2015. godine kamerom koju je otac postavio u igračku, snimljena dadilja koja maltretira devetomjesečnu bebu.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh