Region

Svjedočenja o slučaju incensta između majke i sina u Hrvatskoj: Žena je oči držala zatvorenima

Slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuslovnog zatvora, a majka bi svoju četvoromesečnu kaznu odslužila dobrotvornim radom, pisao je Večernji list.

Policija - Poslovni.hr

Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su se*s u porodičnoj kući u septembru ove godine. Sin je tokom istrage ispričao da se toga dana vratio kući naduvan i u alkoholnom stanju i da je mamu, koja je spavala u krevetu, odnjeo u drugu sobu. Kad se probudila, rekla mu je da je pusti, ali nije je pustio sve dok nije došao brat.

Majka je navela da se ne sjeća da je spavala sa sinom. Sjeća se samo ono što je rođak govorio – da ju je sin uzeo i odnjeo u drugu prostoriju, da je bila gola i imala se*s. Muž to, napomenula je, nije vidio jer je spavao.

Čak četiri svjedoka saglasna su da su svjedočili se*sualnom odnosu majke i sina. Jedan od njih je tokom istrage rekao da je vidio mladića kako leži na majci koja je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama do koljena. Primjetio je da je bila u alkoholnom stanju, ali po njegovu mišljenju polni odnos bio je dobrovoljan.

Svjedok je ispričao kako je vidio da su bili goli i da su imali se*s, pa je odmah probudio oca.

“Hej, dođi da vidiš kako ti sin se*sa ženu”, rekao mu je. Kad je došao u dnevni boravak, imao je šta da vidi: sin i supruga u se*sualnom klinču na kauču.

“Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči, pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih pa su skočili”, ispričao je muž i otac.

Majka ima devetero djece

Drugi svjedok se sjeća da je brat optuženom vikao: “Šta si to učinio?”

Po selu pokraj Čakovca se pričalo da unazad pet, šest mjeseci imaju dobrovolje polne odnose.

Sin ima završenih šest razreda osnovne škole, nezaposlen je i bez primanja i već osuđivan.

Majka ima završen jedan razred osnovne škole, nezaposlena je i prima socijalnu naknadu u iznosu od 460 kuna. Živi u vanbračnoj zajednici i ima devetero djece, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh