Region

Ministar zdravlja Srbije: “Vučić bio životno ugrožen”

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je danas da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima Vojnomedicinske akademije (VMA).

Aleksandar Vučić - Tanjug.rs

Lončar je naveo da je po prijemu procijenjeno da je predsjednik Srbije životno ugrožen.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mjere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsjednik Vučić je, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana“, rekao je Lončar za “Tanjug”.

On je naveo da su stručni timovi VMA predsjedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam“, rekao je Lončar.

Predsjednik Srbije je primljen u petak kasno popodne na VMA u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema.

Vučić je juče zahvalio radnicima VMA i poručio da će od ponedjeljka biti “u punom radnom pogonu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh