Region

Prošla kroz crveno i udarila dvije djevojčice u Osijeku

Dvije djevojčice povrijeđene su juče u osječkom prigradskom naselju Sarvašu, kada je na njih automobilom na pješačkom prelazu naletjela 56-godišnja žena koja je prethodno prošla kroz crveno svjetlo na semaforu.

Semafor - Faktor.ba

Osječko-baranjska policija je saopštila kako žena, dolaskom do obilježenog pješačkog prelaza u Osječkoj ulici gdje joj je na semaforu u tom trenutku bilo upaljeno crveno svjetlo, a zeleno za pješake, nije zaustavila vozilo te je udarila u sedmogodišnju i osmogodišnju djevojčicu koje su prelazile cestu.

Povrieđene djevojčice prevezene su u osječki Klinički bolnički centar, gdje im je pružena ljekarska pomoć te je utvrđeno da je jedna djevojčica lakše povrijeđena.

Težina povrede druge djevojčice još se utvrđuje u bolnici, a u policiji pojašnjavaju da će od toga zavisiti i način sankcionisanja vozačice, odnosno hoće li se podnositi prekršajna ili krivična prijava, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh