Region

Muž iz pakla: Podvodio trudnu suprugu, pa je snimao da bi otplatio dugove

Prema inkriminacijama koje je policija najviše zasnovala na prijavi 29-godišnjakinje, suprug ju je prvo nagovarao da ima se*sualni odnos s jednom osobom, tvrdeći da će mu time pomoći da vrati dug od 3.000 kuna (790 KM).

No image - Haber.ba

Zbog sumnji da je od početka godine podvodio svoju novopečenu trudnu suprugu, policija je na području Zagreba uhapsila 35-godišnjeg muškarca, piše “Jutarnji“.

Muškarac koji je otprije poznat policiji zbog više sitnijih krivičnih djela osumnjičen je da je svoju 29-godišnju suprugu, s kojom je u formalnom braku nešto više od pola godine, nagovarao da ima se*sualne odnose za novac s nekoliko muškaraca. Objasnio joj je da bi to trebala raditi kako bi otplatila njegov dug.

Prema inkriminacijama koje je policija najviše zasnovala na prijavi 29-godišnjakinje, suprug ju je prvo nagovarao da ima se*sualni odnos s jednom osobom, tvrdeći da će mu time pomoći da vrati dug od 3.000 kuna (790 KM).

Ona je na to pristala, a nakon što je s nepoznatim muškarcem imala se*sualni odnos, shvatila je da je njen suprug sve to snimao telefonom. Međutim, nakon nekoga vremena suprug je više nije molio da ima se*sualne odnose s drugim muškracem nego joj je počeo prijetiti, jednom prilikom i nožem.

Osim toga, muškarac koji je dolazio s njom imati se*sualne odnose takođe joj je počeo prijetiti tvrdeći da je sada ona njemu dužna za zaštitu. Iako je suprug čak razmišljao da objave oglas za pružanje se*sualnih usluga, 29-godišnjakinja se tome usprotivila. Na kraju se odselila od supruga s kojim je u međuvremenu dobila i dijete, no nedavno je policiji prijavila da je suprug opet naziva i prijeti joj.

Muškarac je uhapšen, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog trgovanja ljudima. Istražni sudija mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i uticaja na svjedoke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh