Region

Otišao sa svadbe pravo u smrt: Jezivi detalji nesreće u kojoj je poginuo Aleksandar (23)

Uslijed slijetanja s puta i prevrtanja auta, mladić je poginuo na licu mjesta, a njegovu smrt Hitna pomoć konstatovala je u 2.45.

Policija Srbije - Jugmedia.rs

Aleksandar P. (23) iz Prugova kod Požarevca (Srbija), koji je poginuo rano jutros u udesu kod ljubičevske petlje, te noći je bio u restoranu “Vitez” u Požarevcu, na svadbi svog komšije.

Oko dva sata je krenuo u grad, a potom kući, a njegovu smrt ljekari su konstatovali u 2.45. Da li je on imao alkohol u krvi, znat će se po završetku obdukcije, koju je naložio tužilac.

Podsjećamo, mladić je nastradao kada je izgubio kontrolu nad volanom vozila BMV 320, uslijed klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, a onda sletio s puta.

Prilikom slijetanja, auto se prevrnuo, što je izazvalo trenutnu smrt. Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na lice mjesta, mogla je samo da konstatuje smrt vozača, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh