Region

“Tornado” kod Inđije: Oluja poharala Srbiju, dvije osobe poginule

Jak vjetar i olujno nevrijeme, nalik tornadu, pogodili su danas oko podneva područje Inđije u Vojvodini i izazvali tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je dvoje ljudi izgubilo život.

Nevrijeme u Srbiji - Twitter

Usred jakog naleta vjetra došlo je do saobraćajne nesreće, potvrdili su za “Srbija Danas” u Hitnoj pomoći Inđija.

Autoput Novi Sad-Beograd trenutno je zatvoren u oba smjera što je stvorilo prometni kolaps, a snimka koju je objavio korisnik Twittera pokazuje razornu moć vjetra koji je uzrokovao nesreću, prenosi “RTS“.

U Srbiji je na snazi žuti meteoalarm prema kojem je vrijeme opasno, iako vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh