Region

“Kriv si ti Aleksandre Vučiću koji nas deliš… Mi nismo tvoj narod”

Transparent na kome piše “Svetlost na kraju tunela”, na kome se nalaze predsjednici Srbije i Republike Srpske, postao je sredstvo svojevrsnog “rata” lokalnih funkcionera vladajuće stranke, kao i opozicije u ovoj državi. Dok jedni postavljaju, drugi ga – skidaju.

Uklonjen transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri - Twitter

Nakon što su danas funkcioneri SNS-a iz srbijanskog Vranja postavili novi transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik “svetlo na kraju tunela”, on je večeras ponovo skinut, a video snimak novog uklanjanja na društvene mreže je postavila Jelena Milošević.

“Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara. I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš. Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod republike Srbije. Ne možeš da nas otuđuješ i deliš”, poručuje se između ostalog na ovom klipu.

Podsjetimo, danas su, nakon što je prije nekoliko dana opozicionar i predsjednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik “svetlo na kraju tunela”, na isto mjesto bilbord sa natpisom “Moj predsjednik” i Vučićevim likom postavili vranjski naprednjaci, piše “N1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh