Region

“HAJDE DA UBIJEMO PE*ERA”: Ilija i njegova supruga ispričali MUČNE DETALJE napada

“Ubij pe*era, ubij tog pe*era”, “Skontao sam odmah ko si po toj roze torbici koju nosiš”, “Došao si po mom kraju da s**eš”, neki su od povika koje su nasilnici dovikivali Iliji Vučeviću, pretučenom u noći petak na subotu u beogradskoj picerijiji “Trg” kada su ga pesnicama po glavi tukla dva nasilnika, jer su mislili da je gej zato što je u ruci nosio ljubičasti transporter za psa.

Ilija Vučević sa suprugom - Blic.rs

On je u video ispovijesti za “Blic” zajedno sa svojom suprugom Marijom Opalić Vučević ispričao detalje incidenta u kojem je dobio strašne povrede: pocijepanu arkadu i polomljena dva zuba.

Vučević navodi da mu i sada zbog svega što se dogodilo zuji u ušima i da nije svjestan kako je došlo do toga da u sred grada, bez ikakvog povoda bude predmet najstrašnijeg zločina iz mržnje.

“Sve vrijeme sam pokušavala da doprem do mozgova nasilnika govoreći im da moj muž nije pe*er, da on to nije, da sam mu ja supruga, ali bukvalno tek kad sam jednom od njih pokazala burmu, on je želio da me sasluša, nakon čega su odustali”, objasnila je Ilijina supruga koja je dodala da prema njihovoj procjeni oni nisu bili pijani, već samo zadojeni beskrajnom mržnjom koja im je pomračila svijest, iako su su se njih dvojica pravdali na sudu da su tako djelovali pod uticajem alkohola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh