Region

U Bratuncu uhapšen muškarac koji je prijetio Vučiću

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske lišili su slobode lice M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija, izjavila je “Srni” načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

“Postupajući po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Facebook napravilo više objavama u kojima je uputio prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije ‘Hepi’ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević”, istakla je Miljanovićeva.

Prema njenim riječima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, dodala je Miljanovićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh