Region

Gluhonijemu ženu opljačkali i ubili njeni prvi rođaci – zbog 5.000 eura

Prijavljeno je još jedno lice, J.S. zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca. Kod njega je pronađeno oko 5.000 eura

Ubistvo u Crnoj Gori - Vijesti.me

Bliski rođaci Bjelopoljke Dragice Selimović (55) osumnjičeni su za njeno ubistvo juče u Rakonjama kod Bijelog Polja, saopšteno je podgoričkim “Vijestima” iz Tužilaštva.

Osumnjičeni su uhapšeni kasno sinoć i oni će danas biti privedeni pred državnu tužiteljku Milicu Rmandić na saslušanje.

Nalazom obdukcije je utvrđeno da je smrt Bjelopoljke nasilna.

“Zbog krivičnog djela teško ubistvo iz koristoljublja danas će biti uhapšeni njeni bliski srodnici D.S. i D.B., koji će biti privedeni na saslušanje u Više državno tužilaštvo. Uz njih zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca odgovaraće i J.S. iz tog naselja”, kazali su iz Tužilaštva.

“Prijavljeno je još jedno lice, J.S. zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca. Kod njega je pronađeno oko 5.000 eura”, kazao je portparol Višeg tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač.

“Vijesti” nezvanično saznaju da su na licu i po glavi žene postojali tragovi krvi.

Dragicu Selimović je jučer mrtvu u kući pronašao njen suprug Nenad koji je slučaj i prijavio policiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh