Region

“Ne znam zašto sam to uradila” – Izbola muža, pa automobilom udarila u banderu

Snežana Nj. (51) iz Subotice (Srbija) uhapšena je juče, oko četiri sata, nakon što je u njihovom domu u Vranjskoj ulici supruga Gabora Nj. (43) ubola nožem u leđa, zbog čega je on sa teškom povredom hospitalizovan u Opštoj bolnici u Subotici.

Policija - Grude-online.info

U Policijskoj upravi Subotica kažu da je žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistva u pokušaju.

– Sumnja se da je ona u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanijela mu tešku tjelesnu povredu. Određeno joj je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti privedena u Više javno tužilaštvo – navode u policiji.

Kako “Blic” saznaje, svađa i pokušaj ubistva bio je u njihovom domu u Vranjskoj ulici, u prigradskom subotičkom naselju Palić. Prema nezvaničnim informacijama, teško povrijeđeni Gabor je, oko četiri sata ujutru u petak, sam potražio medicinsku pomoć i zatim je kolima Hitne pomoći doveden u Opštu bolnicu, nakon čega je pozvana i policija.

– Čovjek je sa ubodnom ranom na leđima primljen i zadržan u bolnici, ali nije životno ugrožen. Ima težu tjelesnu povredu, međutim nije bilo potrebe da bude operisan. Stabilan je i komunikativan. Prebačen je u hiruršku šok-sobu.

Šta je bio povod sukoba Snežane i Gabora još nije poznato, a kako se saznaje od izvora bliskih istrazi, osumnjičena za pokušaj ubistva na Paliću izjavila je “da je bila u šoku i da je nakon što je nožem ubola muža sjela u automobil i nedaleko od kuće udarila u banderu”.

– Ne znam zašto sam to uradila – rekla je Snježana Nj. na saslušanju u policiji, priznavši da je u momentu privođenja bila ‘van sebe’.

Takođe, Snežana nije mogla da objasni ni zašto je, nakon što je nožem supruga ubola u leđa, sjela u automobil i odvezla se, pobjegavši sa lica mjesta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh